Disclaimer  WhatsApp

 

FysioDelft biedt naast de gebruikelijke communicatiekanalen ook een WhatsApp service. Stel je vraag via deze applicatie op je smartphone via het nummer 06-24765789. Indien mogelijk beantwoorden uw vragen tijdens kantooruren.

  

Wil je snel iets vragen? De WhatsApp service van FysioDelft is in eerste instantie bedoeld voor algemene servicevragen, bijvoorbeeld over openingstijden, bereikbaarheid, aan- of afmelden of verzetten van een behandeling en dergelijke. Als we je vraag niet kunnen beantwoorden via WhatsApp, helpen we je via een andere manier graag verder.

  

Voorwaarden

  • Wij beantwoorden je vragen tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag.  Appen buiten kantoortijden kan natuurlijk, je krijgt, indien mogelijk, de volgende werkdag antwoord.  
  • Het is niet mogelijk om via WhatsApp medisch inhoudelijke vragen te stellen. Ook is het wettelijk niet toegestaan om medisch inhoudelijke gegevens van patiënten via deze applicatie uit te wisselen. Om die reden vragen wij je om vragen over persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose, Patientgegevens etc  te stellen aan de Fysiotherapeut tijdens een persoonlijk gesprek, of even te bellen met de praktijk.
  • Stuur aub NOOIT medische bijlagen, brieven, foto's etc. met uw persoonsgegevens o.i.d. via Whatsapp naar ons toe.

   

Suggesties en ideeën

Niet alleen voor vragen kun je gebruik maken van WhatsApp, ook suggesties en ideeën zijn van harte welkom.

   

Privacy gebruikersgegevens

Berichtenservice WhatsApp is onderdeel van Facebook. Hiermee is een einde gekomen aan de scheiding van gebruikersgegevens tussen Facebook en WhatsApp. De voorwaarden betekenen niet dat Facebook berichten van WhatsApp kan lezen, maar de andere kant op is wel mogelijk: WhatsApp kan de beschikking krijgen over de dingen die Facebook van zijn gebruikers weet. WhatsApp zou dankzij de gegevens van Facebook bijvoorbeeld in kaart kunnen brengen wie de dienst gebruikt. Facebook verzamelt persoonsgegevens en wil graag weten waar een gebruiker is om bijvoorbeeld aanbiedingen van winkels of restaurants in de omgeving te kunnen tonen.

IndexFysioDelft - wie zijn wijBereikbaarheid en RouteTarieven en VoorwaardenDisclaimerInformatie Afspraak verzettenEnglishClaudicatioNetEnquete en VragenlijstenFoldersFysio Fit ScanHydrotherapieOuderen Fysio Fit - MBVOValpreventieZorgverzekeringOverige informatie en organisaties

IndexFysioDelft - wie zijn wijBereikbaarheid en RouteTarieven en VoorwaardenDisclaimerInformatie Afspraak verzettenEnglishClaudicatioNetEnquete en VragenlijstenFoldersFysio Fit ScanHydrotherapieOuderen Fysio Fit - MBVOValpreventieZorgverzekeringOverige informatie en organisaties  Privacyverklaring