IndexFysioDelft - wie zijn wijBereikbaarheid en RouteTarieven en VoorwaardenDisclaimerInformatie Afspraak verzettenEnglishClaudicatioNetEnquete en VragenlijstenFoldersFysio Fit ScanHydrotherapieOuderen Fysio Fit - MBVOValpreventieZorgverzekeringOverige informatie en organisaties  Privacyverklaring

Video - consult Fysiotherapie

U kunt bij FysioDelft  Fysiotherapeutisch begeleid  worden op afstand. Dit kan door middel van een video-consult. Tijdens de videoafspraak kan de voortgang van de behandeling besproken worden, kan het advies doorgenomen worden en kunnen oefeningen gedaan worden. De videoafspraken worden door de zorgverzekeraar erkend als fysiotherapeutische behandeling en worden vergoed als u aanvullend verzekerd bent.

U ontvangt via de e-mail, SMS of WhatsApp een uitnodiging  om deel te nemen aan een video-consult van uw Fysiotherapeut.  

 

Voor een videoafspraak maken wij bij voorkeur gebruik van ClickDoc videoconsult. Dit programma hoeft u niet te downloaden op uw computer, telefoon of tablet. De verbinding is AVG-proof en voldoet aan de GDPR.  Belangrijk is dat uw computer, telefoon of tablet voorzien is van een microfoon, geluid en een camera. De meeste mobiele telefoons, tablets en laptops zijn standaard uitgerust met deze functies.

 

om een video-consult aan te vragen kunt u het formulier hieronder invullen, de Fysiotherapeut neemt dan contact met u op. ( lees eerst de privacyverklaring en informatie door van ClickDoc, WhatsApp en FysioDelft.  U dient met de voorwaarden akkoord te gaan).

 

direct aanvragen video-consult

(klik op dit logo met uw mobiele telefoon )

Aanvraag Fysiotherapeutisch video-consult
 
Uw voorletter(s) en achternaam *:
U ontvangt een bevestiging van deze aanvraag in uw E-mail-box
Hoe wilt u de uitnodiging voor het video-consult ontvangen ?: SMS op mobiele telefoon
E-mail
 
Uw email adres *:
Uw mobiele telefoonnr ( 06 ):
 
Ik ben akkoord met de privacyverklaring van ClickDoc, WhatsApp en de privacyverklaring van FysioDelft: Ja
Nee
 
* verplicht in te vullen
 

 Clickdoc

Privacyverklaring FysioDelft

WhatsApp