Fysiotherapie op afstand

U kunt de praktijk bereiken zoals u gewend bent. Wij nemen ruim de tijd, net als bij een persoonlijke afspraak op de praktijk, om samen met u te bepalen wat de beste vorm van begeleiding is. Dat kan via telefonisch contact, contact via Whatsapp of via een video-consult.  

Acute beweegzorg

Het kan voorkomen dat iemand zodanig ernstige klachten heeft dat het risico op restschade voor het lichamelijk functioneren te groot is. In een dergelijke situatie kan het zijn dat u face-to-face behandeld moet worden. Hierbij kan geen 1,5 meter afstand worden gehouden. Vanuit de aangescherpte regels vanuit de overheid van maandag 23 maart 2020, mogen wij alleen en uitsluitend met persoonlijke beschermingsmiddelen overgaan tot een face-to-face contact. 

We realiseren ons dat dit beleid bij sommige mensen tot teleurstelling kan leiden. We zijn echter van mening dat de gevolgen van het opdoen van het corona-virus zeer ernstige gevolgen kan hebben en daarom dragen we bij waar we kunnen om besmettingen zoveel mogelijk in te dammen.

 

Maatregelen

Sinds 15 maart 2020 gelden in Nederland maatregelen die het coronavirus moeten indammen. Daar zijn nu nieuwe maatregelen aan toegevoegd die gelden tot 1 juni 2020. (in plaats van tot 6 april 2020). Dit zijn de nieuwe regels:

  • Alle bijeenkomsten zijn verboden; dat geldt ook voor bijeenkomsten voor minder dan 100 mensen.
  • Burgemeesters en politie krijgen meer bevoegdheden om handhavend op te treden, onder meer tegen groepen van drie of meer mensen die niet anderhalve meter afstand houden. Ook kunnen locaties gesloten worden.
  • Het wordt verplicht voor winkels en het openbaar vervoer om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden.
  • Als mensen zich niet aan de regels houden, kunnen ze boetes krijgen die voor particulieren kunnen oplopen tot 400 euro en voor bedrijven tot 4.000 euro.
  • Als één persoon in een gezin koorts heeft, blijft het hele gezin in thuisquarantaine.
  • Het advies voor contactberoepen, zoals kappers, is om hun zaak te sluiten. Dit geldt tot 6 april 2020.
 
 
maatregelen coronavirus - 15 mrt
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 16-03-2020  CORONA-virus ( CoViD-19 ) update