IndexFysioDelft - wie zijn wijBereikbaarheid en RouteTarieven en VoorwaardenDisclaimerInformatie Afspraak verzettenEnglishClaudicatioNetEnquete en VragenlijstenFoldersFysio Fit ScanHydrotherapieOuderen Fysio Fit - MBVOValpreventieZorgverzekeringOverige informatie en organisaties  Privacyverklaring

 

 

FysioDelft - wie zijn wij ?

 

FysioDelft bestaat uit de therapeuten Richard Oostdam en Hanneke Naaborg.

 

Richard

Mijn naam is Richard Oostdam, fysiotherapeut sinds 2002.   Na m'n opleiding ben ik werkzaam geweest in verpleeghuizen als fysiotherapeut en vanaf 2004 werk ik als fysiotherapeut in deze praktijk.  Door het werk in de verpleeghuizen heb ik mijn kennis en vaardigheden met ouderen verder kunnen ontwikkelen.  De praktijk richt zich op revalidatie en ADL-trainingen, met name voor ouderen.  In februari 2021  start ik met de opleiding tot Geriatrisch Fysiotherapeut. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij het ClaudicatioNet, ( onderdeel van Chronisch Zorgnet ) een landelijk netwerk van gecertificeerde fysiotherapeuten bij vaatlijden.  Richard is werkzaam op maandag t/m donderdag. 

 

Richard staat  ingeschreven in het BIG onder registratienr: 99057441204 

 

Binnen het genootschap Fysiotherapie wordt een actief beleid gevoerd voor bij-en  nascholing.  Eerdere nascholing bestond o.a. uit de cursus Hydrotherapie ( methode Halliwick ) , prothesetraining bij beenamputaties,  valpreventie bij ouderen,   training van uithouding en kracht bij ouderen.  Daarnaast  ben ik in het bezit  van  certificaten    BHV ( BedrijfsHulpVerlening),  EHBO ,  Reanimatie , AED.    Jaarlijks worden de certificaten dmv herhaling / training gecontroleerd. 

Mijn hobby is hardlopen.  Verschillende evenementen zoals de  Droomtijdloop ( 21 Km ) in 2006 , Bruggenloop Rotterdam ( 15 Km )   Marathon van Rotterdam in 2008 en de RoPaRun in 2007 , 2008 en 2009  heb ik volbracht.   In 2009 heb ik  de "Dam tot  Dam-loop" (16 Km ) en de 7-Heuvelenloop gelopen.  

Jaarlijks zet ik mij in voor de landelijke vereniging "de Zonnebloem"door als vrijwilliger mee te gaan in de functie van fysiotherapeut tijdens de vaarvakantie op het aangepaste hotelschip van de Zonnebloem. 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanneke

Mijn Naam is Hanneke Naaborg, fysiotherapeut sinds 1982. Na mij opleiding heb ik gewerkt in particuliere praktijken te Renkum, Den Haag en Rijswijk. Daarnaast heb ik gewerkt in verpleeghuizen te Wageningen en Den Haag.

 

Mijn interessegebied is breed. Naast de opleiding tot manueel therapeut heb ik nascholingen gevolgd in diverse richtingen: zwangerschapseducatie, oefenmethode Bugnet, NLP, pijn en dysfunctie van het kaakgewricht, diverse modulen sportfysiotherapie, krachttraining in de topsport en kinesiotaping.

 

Als fysiotherapeut ben ik diverse keren actief geweest bij de triatlon in Almere en de RoPaRun 2013.

 

Op vrijdag ben ik in de praktijk aanwezig.

 

 

 

 

 

E-mail naar H. Naaborg

E-mail naar R. Oostdam

opleidingen en scholingsoverzicht

     

          Raadpleeg het BIG register