Vragen  met betrekking tot Corona / CoViD-19

 

 

 

 

CoVid-19 vragenlijst voorafgaande uw bezoek aan de praktijk Fysiotherapie
Belangrijk: U mag niet in de praktijk komen wanneer u één van onderstaande vragen met JA beantwoord. Uw bezoek moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.
 
Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?:
 
Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?:
 
Heeft u CoVid-19 gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?:
 
Heeft u een huisgenoot/gezinslid met CoVid-19 (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?:
 
Bent u in de afgelopen 10 dagen teruggekomen uit een regio aangemerkt als ‘oranje’ gebied?:
 
Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij CoVid-19 is vastgesteld?:
 
Bent u de afgelopen 10 dagen in een gebied met een "oranje" of "rood" (negatief) reisadvies geweest?:
Heeft u op één of meerdere vragen “JA” geantwoord, kom dan NIET naar de praktijk, maar neem direct contact met de Fysiotherapeut op. Telefoon 015-2560130.
Uw voorletter(s) en achternaam*:
uw geboortedatum*:
 
Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaande aan de behandeling kosteloos worden geannuleerd. Dient de afspraak onverhoopt korter dan 24 uur van tevoren alsnog geannuleerd te worden dan is dit enkel telefonisch mogelijk. Wanneer u niet op uw afspraak verschijnt zullen wij 100% van de kosten voor de geplande afspraak door berekenen. Wanneer u de praktijk ondanks bovengenoemde gezondheidsklachten toch bezoekt en wij daarom bij binnenkomst de afspraak moeten annuleren zullen wij de geplande tijd in rekening brengen.
Alleen samen krijgen we Corona onder controle